Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 30-06-2021 18:22:28
Vrije tijd & Tuin

Krijg ik statiegeld retour als een petflesje/blikje in elkaar getrapt is of op een andere manier beschadigd is

Deze vraag doet mij denken aan al bundy (tv serie) die in een aflevering blikjes verzameld voor het statiegeld, maar is totaal niet t.o.v. de vraagsteller bedoeld. ik zou het niet vreemd vinden als er in de toekomst flesje en blikjes rapers zouden verschijnen in het straatbeeld.

overigens, zelf heb ik (bij wijze van proef) een jaar lang glazen/plastic flesjes verzameld en ingeleverd en de euro's gespaard. we konden met 1 kind en 2 volwassenen er een keer van naar de efteling zonder kosten. men liet liet zelfs winkelwagentjes met een 50 eurocent karretje vol lege flessen op straat staan, dit om een indruk te geven hoeveel er met statiegeld nog steeds wordt weggegooid.