Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassa2551 - 02-07-2021 13:47:50
Winkels & Webshops

Iemand bekent met tarendo

Het zal niet helpen maar wanneer ik dit soort vragen zie omtrent "webshops"dan vraag ik mij wel eens af hoe mensen aan die webshop sites komen en of zij nergens checken of het wel een "echte webshop"  is dus geen dropshopper of malafide webshop! er zijn toch mogelijkheden zat om dit te controleren.
dit bedrijg krijgt niet eens 1* toebedeeld, het is pure zwendel. als je pinterest bijv. opent krijg je ook allemaal reclames en aanbiedingen tussendoor.
die worden bijna allemaal zo slecht beoordeeld dat je niet eens hoeft na te denken daar iets bij te bestellen. daarom zeg ik. controleer op welke manier dan ook een webshop op reviews (niet van de webshoop zelf natuurlijk) via trustpilot of wat dan ook. op de webshopchecker staat deze site als "gevaarlijk". heb je dan nog meer waarschuwing nodig!