Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 02-07-2021 20:46:12
Winkels & Webshops

Bestelling niet geleverd

Geachte redacteur,

dit is nu de 3e of de 4e keer dat gerardus er bij een foute dropshipper intuint.
de 1e keer zijn er inhoudelijke antwoorden, adviezen en waarschuwingen gegeven.
de 2e keer denkt een ieder dat gerardus de gegeven antwoorden en adviezen helemaal niet leest, in ieder geval ze niet opvolgt dan wel naast zich neerlegt.
de 3e keer wordt het voor iedereen een beetje lachwekkend en zullen er ook andere reacties geuit worden, logisch, want gerardus gaat gewoon vrolijk door met bestellen. wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten of ook: wie niet horen wil, moet voelen.

ik wil gerardus wel een advies geven: vraag raad bij familie of goede vrienden, ik ben anders bang dat er ook een 5e, 6e en 7e keer gaat volgen. al met al zonde van het geld.

misschien dat de redacteur hem een privébericht kan sturen met alle waarschuwingen en tips die al eerder aan hem zijn gegeven, want deze man moet tegen zichzelf beschermd worden.