Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gp
gpauwen - 06-07-2021 08:21:38
Winkels & Webshops

Bakker maakt fout bij pinbetaling en wil geen geld teruggeven...

Bedankt iedereen voor de reacties ! ik dacht trouwens dat ik hier geen namen mag noemen, maar goed, het gaat om [edit redactie: persoonsgegevens verwijderd]  geen keten dus, het is een stel en die zijn de winkel ongeveer vier jaar geleden begonnen. ik kom er al vanaf dag 1 omdat ze heel lekker brood hebben.
ik had natuurlijk eerst zelf moeten kijken wat voor bedrag er precies op het pinapparaat stond, maar ik kom er zo vaak, het was heel erg druk, en ik had mijn bankpasje al in de buurt van het apparaat, dus op het moment dat ik het zag was de transactie al goedgekeurd. omdat het zo druk was zei ik ook dat ik later even terug zou komen, om het dan te regelen.
wat ik dus totaal niet verwacht had was de zeer vijandelijke reactie van de eigenaar, [edit redactie: persoonsgegevens verwijderd] is zijn naam. ik had ook helemaal geen contant geld hoeven te hebben, overmaken was ook goed geweest. het einige waar hij, tot vervelens toe mee kwam, was dat hij zijn best zou doen om het binnen 2 a 3 weken te regelen. dat is dus ja of nee of nooit. en wat regelt hij dan ? tijdens dat gesprek werd hij trouwens permanent door [edit redactie: persoonsgegevens verwijderd] aangemoedigd om mij maar zo snel mogelijk de winkel uit te zetten. na ongeveer tien minuten (!) kreeg ik hem dan zover om vrijdag a.s. om half negen in de ochtend af te spreken, hij zou het geld dan meenemen. dat de politie er uiteindelijk bij kwam vond ik eigenlijk wel goed, want ik had er geen enkel vertrouwen in dat ik het geld vrijdag zou krijgen. de agent was dus getuige van de afspraak, maar die gaat natuurlijk nu niet door vanwege het winkelverbod. te bizar allemaal. ik, mijn vriendin en haar broer komen er al vanaf uur 1, en in het begin hebben we de winkel overal enorm aangeprezen, omdat het brood ongekend lekker is. helaas is het ook na vier jaar elke keer zo alsof ze je nog nooit gezien hebben. geen enkel teken van herkenning; wat ze ook doen is iedere keer het brood angstvallig tegen het lichaam aan te houden totdat je betaald hebt, en het dan pas op de toonbank leggen. het idee om mijn bankrekening door te geven lijkt mij het beste. met dat winkelverbod heeft hij mij trouwens echt niet, hij loopt nu een paar duizend euro omzet per jaar mis, en krijgt een heleboel hele slechte publiciteit. snap niet hoe je dat als winkelier wilt. dat verhaal van dat 'zwarte boekje' is ook heel apart, heb ik in nog geen andere winkel waar dan ook ter wereld gezien. aan de overkant zit een bejaardenhuis, veel van die bejaarden komen daar dus brood kopen. volgens [edit redactie: persoonsgegevens verwijderd] gebeurt wat mij overkwam regelmatig, en houden ze het allemaal bij in dat zwarte boekje. als zo een bejaarde komt te overlijden dan weet uiteraard niemand ooit van die tegoeden in dat boekje. heel apart...