Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 08-07-2021 17:17:07
Voeding & Gezondheid

Opname verzorgingshuis

Gelukkig hebben buren hier niks over te zeggen. u kunt wijkteam of wijkagent berichten en wellicht dat er dan wat ( thuis) hulp kan komen . maar als mevrouw dit niet wil kunnen ze dat haar niet verplichten. wellicht zijn jullie buren wel het probleem dat mevrouw zo doet. alle tegen een. lijkt kleuterschool wel. kunt ook gewoon negeren en door. 
en als heel de flat problemen met haar heeft is dat jullie probleem .
gelukkig kunnen ook mensen met mentale problemen gewoon wonen  . het zou fijn zijn als jullie buren wellicht samen kijken of jullie zouden kunnen helpen. het gaat aangenaam kunnen maken..ze zal jullie negatief energie ook wel voelen.
misschien is het een heel naar mens maar is dat nu zo erg?  zolang ze geen gevaar opleverd voor zichzelf of een ander kun je weinig doen 

familie heeft hier in ook geen plichten . heel hard. maar zullen niet voor niks contact verbroken hebben. 
wellicht dat corona haar mentale gezondheid flink heeft laten achteruit gaan en ze gewoon echt in de war is ( dementie) . ze kunnen dan is agressie vertonen . maar zolang ze redelijk voor zichzelf kan zorgen mag en kan dat gewoon in je eigen huis