Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miennaamishaaz - 11-07-2021 15:57:58
Vrije tijd & Tuin

Erfgrens en schutting op eigen grond

zo werkt het juridisch niet.

daarnaast heeft uw buurman het hekje zonder uw toestemming verwijderdt, omdat dit hekje op de erfgrens staat is het eigendom van beide bewoners

tevens gezien de schutting op uw grond staat mag de buurman er helemaal niets aan hangen, of schilderen of wat dan ook voor wijziging aan de schutting maken zonder uw expliciete toestemming .


tevens zoals @mahadma al zij sommeer hem schriftelijk [met aangetekende brief] dat de grond nog steeds uw eigendom is. en indien hij de schutting op de erfgrens wil plaatsen hij voor 50% verantwoordelijk is voor de kosten die u heeft gemaakt om deze schutting te plaatsen& te verplaatsen.



daarnaast dient u hem ook te sommeren dat indien hij niet betaalt, alle schade aan zijn kant van de schutting voor zijn rekening zijn.


omdat de schutting immers nog steeds uw eigendom is en op uw grond staat