Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

user123
user123 - 01-01-2006 18:23:37
Huishouden & Energie

Vloerbedekking trap

wanneer is afgesproken dat het ondertapijt zou worden verlijmd en dit niet is gebeurd heeft u in elk geval recht op mindering op het uurloon. nieten kost veel minder tijd dan plakken.


ondertapijt wordt normaal gesproken altijd gelijmd. echter in sommige situaties (stug ondertapijt) kan een enkele niet nodig zijn. wanneer men stelt dat dit altijd noodzakelijk is, vertelt men u een kletsverhaal.

u voelt de nieten wanneer u op het tapijt loopt. er is dus niet goed geniet. (onvoldoende druk op de tacker, onvoldoende aandrukken van de tacker en de nieten zijn op de verkeerde plek gezet)


het naderhand aankloppen van nieten heeft normaal gesproken geen nadelig effect op het tapijt. wanneer u een kwaliteit heeft gekozen wat geschikt is voor op de trap kan het echt wel tegen een stootje.

een redelijke oplossing blijft het aankloppen van voelbare nieten. kwalitatief zal de trap er niet minder om zijn. de vergoeding voor het minderwerk zal de resterende voelbare nieten moeten compenseren.


herstofferen van de trap is het alternatief wat in dit geval volslagen overtrokken is. hier zal de stoffeerder in elk geval nooit aan meewerken.