Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-07-2021 13:37:47
Geldzaken & Recht

Telefoon rekening van 17 jaar geleden

@mahadma is mij net voor en hier ziet u de verjaringstermijn regeling in belgië https://www.tcm.be/nl/verjaring-en-verjaringstermijn/" target="_blank">https://www.tcm.be/nl/verjaring-en-verjaringstermijn/

indien er nooit eerder is gestuit is er m.i. duidelijk sprake van verjaring en kan de deurwaarder in feite helemaal niets doen.

 raadpleeg in ieder geval: - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  

en indien de deurwaarder onterecht/onwettig handelt: https://www.rechtbanken-tribunaux.be/nl/faq/gerechtsdeurwaarder-ik-heb-een-klacht-over-een-gerechtsdeurwaarder-wat-kan-ik-doen" target="_blank">https://www.rechtbanken-tribunaux.be/nl/faq/gerechtsdeurwaarder-ik-heb-een-klacht-over-een-gerechtsdeurwaarder-wat-kan-ik-doen  is het wel een echte gerechtsdeurwaarder of is het een incassobureau waar men iets probeert? (en kunt u daar om advies vragen. 

op zich is het al uiterst merkwaardig dat de deurwaarder de naam van de opdrachtgever niet zegt te kennen! 

aanvullend: indien het nog een nota van een nederlandse schuldeiser betreft is die hoe dan ook verjaard en sluit ik niet uit dat er toch ergens ooit een vordering was die 'is verkocht' aan een incassobureau.