Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-07-2021 19:43:28
Winkels & Webshops

Meetfout door gordijnenwinkel

Hallo lisavdr , 

de voorwaarden : 


artikel 11. aanspreekbare (rechts)persoon 

a. de afnemer die koopt bij c.q. een opdracht geeft aan een decorette-winkel heeft uitsluitend die decorette-winkel als wederpartij, hetgeen impliceert dat hij zich, in geval hij van mening zou zijn, dat enige overeenkomst/opdracht niet zorgvuldig is uitgevoerd, hij de desbetreffende decorette-winkel terzake dient aan te spreken.
b. indien een afnemer van mening zou zijn, dat een, door hem op de voet van lid a. aangesproken decorette-winkel niet of niet behoorlijk heeft gereageerd op datgene waarop hij is aangesproken, kan de afnemer zich wenden tot euretco b.v. te hoevelaken, die als franchisegever van de decorette-winkel, alsdan zal trachten ter zake bemiddelend op te treden.


artikel 12. slotbepaling 

a. geschillen tussen een afnemer en een decorette-winkel over de totstandkoming of uitvoering van de overeenkomst kunnen zowel door de afnemer als door de decorette-winkel worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in nederland. 

https://decorette.nl/klantenservice/algemene-voorwaarden/" target="_blank">https://decorette.nl/klantenservice/algemene-voorwaarden/