Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 14-07-2021 14:23:35
Geldzaken & Recht

Telefoon rekening van 17 jaar geleden

Valt op, het is een navordering van een telefoonmaatschappij (uw eigen bewoordingen). het zal tochwel binnen uw mogelijkheden zijn om te weten welke dat was???
ten tweede naar mijn mening, als de rechter ingeschakeld wordt na 2 jaar, is dat te laat en komt de rekening te vervallen. dus u heeft inderdaad de uitspraak van de rechter nodig en ook recht op. heb een dergelijk akkevietje ook al eens meegemaakt en toegeven aan de deurwaarder is m.i.z. zoal een verkeerde stap, deze is niet voldoende op de hoogte en zet daarbij vraagtekens.

zou hiermede naar een rechts en bijstrandsverzekering gaan of juridische loket raadplegen, indien niet een orientatie gesprek met een advokaat of jurist. 

de deurwaarde moet zoal met bewijzen komen, iedereen kan zich wel uit gaan geven voor deurwaarder en vervolgens met een gladde praatjes mensen te tillen. deurwaarders kantoren staan overigens in nederland vermeld in een google, dat is zoal de eerste controle ook in belgie of dit kantoor werkelijk bestaat en geregistreerd is.

hoop dat je hier wat aan hebt vr.gr. john