Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 15-07-2021 02:02:33
Geldzaken & Recht

Moeilijk rondkomen door arbeidsongeschiktheid

door wie is die 65% afgekeurd vastgesteld? alsmaar allerlei opleidingen doen en niet afmaken komt u geen stap verder mee en daarvan lopen de schulden op. logisch dat die schulden terugbetaald moeten worden.


hou het bij werken gezien uw problemen over inkomen en denk eerder aan wat u beide wél kunt ipv wat u beide niet kunt en wat voor uitkeringen u dan misschien kunt krijgen. laat het uwv helpen met zoeken naar werk. alsmaar even werken om te stoppen voor weer een andere opleiding komt u geen stap verder mee en brengt u niet de vastigheid die u zegt te willen.
vriendin doet werkervaring op door te gaan werken. ze kan beginnen met bijv. vakken vullen in de supermarkt, als pizzakoerier etc.etc.  en stoppen met klagen, die energie is beter besteed aan werken. zij is ruimschoots meerderjarig, dus u hoeft haar niet te onderhouden, integendeel zou ik haast zeggen. wat betreft financiën: op internet is veel te vinden over hoe te bezuinigen, huishoudboekje bijhouden etc.