Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 15-07-2021 15:12:08
Garantie & Verzekeringen

Bank weigert adres aan te passen als ik niet akkoord ga met wijziging voorwaarde

Heeft u een inboedel- of opstalverzekering?

geef dan het nieuwe adres waarop de verzekerde woning geregistreerd is, door aan een van onze medewerkers. een adreswijziging kan namelijk gevolgen hebben voor uw premie. u kunt dit daarom alleen telefonisch doorgeven via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) of op https://www.abnamro.nl/nl/prive/service-en-contact/pinautomaat-of-kantoor-zoeken.html" target="_blank">een van onze kantoren.
https://www.abnamro.nl/nl/prive/service-en-contact/adres-wijzigen.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/service-en-contact/adres-wijzigen.html

je hebt de adreswijziging doorgegeven, maar er nooit een bevestiging van gekregen en ook geen nieuwe polis?
de nieuwe wijzigingen:
https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/vernieuwde-woonverzekering.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/vernieuwde-woonverzekering.html
het is nog 1,5 maand tot september. nu ben je niet verzekerd. waarom om die paar euro het risico nemen onverzekerd te zijn.  als er iets gebeurt. ben je duurder uit en er is geen weg terug.