Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bank weigert adres aan te passen als ik niet akkoord ga met wijziging voorwaarde

Indien u blijft vinden dat it klachtwaardig is, doe dan een melding bij de ombudsaman van kifid. https://www.kifid.nl/klacht-indienen/" target="_blank">https://www.kifid.nl/klacht-indienen/ hoewel ook ik denk dat het antwoord niet veel anders zal zijn dan. het enige dat m.i. verwijtbaar en dus ook klachtwaardig zou kunnen zijn is dat men bij de bank niet adequaat op de adreswijziging heeft gereageerd in de zin van niet op dat moment zich realiseren dat mogelijk de inboedelverzekering mogelijkook aangepast zou moeten worden. (eerst bij de bank zelf is wel aan te raden indien u dat nog niet heeft gedaan.  https://www.abnamro.nl/nl/prive/abnamro/klachtenregeling/index.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/abnamro/klachtenregeling/index.html
hoe dan ook ben ik van mening dat u op dat moment, zo men dat wel doet ook kan besluiten dat de dekking niet aangepast behoeft te worden. dat is zeker het geval als u er niets bij koopt etc. waardoor verhoging van de dekking wel nodig is.

naar mijn meningg staat het u nu vrij om een verzekering elders af te sluiten en dat vooral zinvol is indien u dan goedkoper uit blijft zijn dan op basis van hetgeen men u nu bij abnamro voorstelt. raadpeeg een goede tussenpersoon in deze.  dit lijkt mij ded meest eenvoudige maniet om verzekerd te zijn van verzekerd zijn.

dan mijn gedachtengang ook bij deze vraag: verdubbelen van de dekking ? is het risico van de bank voor uwe inboedel op uw nieuwe adres datn 2x zo groot?