Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 16-07-2021 22:46:34
Garantie & Verzekeringen

Bank weigert adres aan te passen als ik niet akkoord ga met wijziging voorwaarde

Volgens mij lezen de meeste beantwoorders de vraag anders dan ik.

ik begrijp dit: los van deze verhuizing gaat abn amro zijn premie voor iedereen in september fors verhogen. maar omdat ze nu toch een (kennelijk verzuimde) wijziging moeten doorvoeren in de polis willen ze alvast vooruitlopend op september deze prijsverhoging bij ts nu al in laten gaan. en geven aan dat hij anders per direct niet meer verzekerd is.

het lijkt mij (als leek) dat dit absoluut niet kan. dus stap naar de bank toe en ga in overleg. stel ze aansprakelijk voor de schade als er iets gebeurt voordat de polis is aangepast (na september) en zoek inderdaad ondertussen een andere verzekeraar. als de abn amro moeilijk blijft doen: ga naar het kifid, en zet daar door, want vaak word je claim eerst afgewezen maar krijg je later alsnog gelijk.