Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Premieverhoging bij doorgeven adreswijziging

Helaas kan een adreswijziging wel reden zijn dat de premie wordt verhoogd. dat de leeftijd van de regelmatige bestuurder echter de aanleiding zou ziujn is m.i. 'compleet van de gekke' en het riekt m.i naar leeftijdsdiscriminatie.

mijn primaire advies: zoek heel snel een andere verzekering die met met name van de schadevrijejaren niet zo idioot (mijn woorden) duurder is.

doe een melding bij https://www.mindnederland.nl/actueel/leeftijdsdiscriminatie-en-strafrecht/" target="_blank">https://www.mindnederland.nl/actueel/leeftijdsdiscriminatie-en-strafrecht/ (indien u zoekt en ook deze ziet https://meld.nl/melding/discriminatie/leeftijdsdiscriminatie/" target="_blank">https://meld.nl/melding/discriminatie/leeftijdsdiscriminatie/ zult u helaas zien dat melden daar nog niet kan. (melding onderaan de sitepagina)

herhaald primair: snel naar een andere verzekeraar omzien.

p.s. het lijkt mij ook zinnig dat dit ter kennis wordt gebracht van de ombudsman van het kifid, zie: https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/" target="_blank">https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/