Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marsgoddess - 19-07-2021 13:35:55
Geldzaken & Recht

Innova energie bv

Innova energie was de partij die de klanten van energieflex overnam bij het failliesement van energieflex op 11 oktober 2018. het kan dus zijn dat innova vindt dat u ooit klant bij hen bent geweest in 2018, omdat u toen klant was bij energieflex en innova flink betaald heeft om al die klanten te mogen overnemen. u heeft dan nooit iets getekent. 
dit geldt natuurlijk alleen als u inderdaad klant van energieflex bent geweest. 
anders is dit zeker niet de reden dat u nu te maken heeft met innova. 

ps u kunt incasso's terugstorten. binnen 56 dagen kunt u dat via online bankieren doen. tussn 56 dagen en 13 maanden moet een verzoek indienen bij de bank. 
vraag: heeft u een andere energieleverancier die ook een maandbedrag bij u incasseert op dit moment? of is die incasso opgehouden nu innova een incasso op uw rekening doet?