Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-07-2021 09:22:12
Huishouden & Energie

Geen offerte, geen werkbon, wel betalen?

Afgezien van de al gegeven antwoorden dat er een dienst is verleend en u dan zou moeten betalen zet ik daar op basis van hetgeen u aangeeft toch een heel groot vraagteken bij.
hoe dan ook is het probleem wel aanwezig dat u zelf tiestemming heeft gegeven om de opdracht uit te voeren. dat is in uw nadeel. iets anders is m.i wel in uw voordeel en zelfs aanzienlijk>

echter: wie heeft die loodgieter benaderd? die zal toch nooit zelf bedacht kunnen hebben dat u m.b.t. overlat een loodgieter nodig heeft?

hert lijkt mij overduidelijk omdat het betalingsverzoek aan u van de vve afkomstig is dat het iemand van de vve is geweest.

en dan komt een en ander wel in een ander daglicht te staan omdat uw vve dan kennlijk de opdrachtgever is en u daar in goed vertrouwen op hebt gereageerd.
dat nog afgezien van het kennelijk ontbreken van welk bewijs dan ook dat de oorzaak van de stankoverlast aan u verwijtbaar is resp. de oorzaak intern uw appartement te vinden is.

mijn advies is daarom om voorals nog nog niet te betalen. de rekening is kennelijk aan de vve gericht als al gezegd en niet aan u.
het lijkt mij uitermate zinvol om in deze kwestie contact op te nemen met https://www.eigenhuis.nl/contact/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/contact/#/ voor juridische bijstand. men zal dan wel vragen om lid te zijn/te worden. u kunt ook hetgeen waar ik nu naar verwijs volgen: het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl