Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 20-07-2021 16:51:33
Huishouden & Energie

Geen offerte, geen werkbon, wel betalen?

De bestuurder van de vve heeft een onduidelijke afspraak met jou gemaakt,
hij bestelt namens de  vve een loodgieter om te onderzoeken waar de stank vandaan komt.jij gaat er mee akkoord.
je kreeg geen offerte, hebt zelf geen afspraak gemaakt met de loodgieter. sterker nog, de loodgieter kreeg opdracht van de vve  en stuurde de rekening naar de vve. nu kun je in onderling overleg wel afgesproken hebben dat je de onderzoekskosten betaalt,als het probleem in jouw appartement zit,  maar dat moeten wel onderzoekskosten zijn van je eigen appartement,
de loodgieter is 1 uur bij jou binnen geweest en rekent 4 uur. kennelijk heeft hij nog meer onderzocht dan alleen jouw appartement.
zomaar met een rekening komen, met het verzoek om deze te betalen, is veel te kort door de bocht,
de rekening  niet (geheel) betalen, eerst maar eens overleggen met de bestuurder. alleen onderzoek zonder reparatie voor €500? zonder prijsopgave en met getekende werkbonnen? dat is absurd.