Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 23-07-2021 19:23:26
Huishouden & Energie

Huisdier

Helaas wordt er weer miosbruik gemaakt van  ...... echter het is zo dat alle bescheiden erbij geleverd dienen te worden zoals controle dierenarts inentingen enz ..... zijn die er neit is het dubieus. bij het binnenkomen van een hondje of ander dier uit buitenland dienen deze in quarataine gehouden te worden en dan pas overgedragen. als je een hondje of ander dier binnenkrijgt direct late controleren door een bevoegde dierenarts want ook in nederland zijn malifide dierenartsen. 
daar buiten gelaten, in verzekeringstaal wordt een huisdier nog steeds gezien als een meubelstuk of onderdeel van de inboedel.
dit zou kunnen inhouden dat er een soort van (wettelijke) garantie op zit. als een wasmachine binnen drie weken kapot gaat (ook 2de hands) zit er gebruikersgarantie op. valt deze binnen een half jaar kapot (b.v.) kun je je geld terug vragen. 
lijkt mij juist dit tot de bodem uit te zoeken, ook v.w.b. eventueel meegeleverde papieren. mogelijk kan ook een eventuele rechts en bijstandverzekering die een uitkomst bieden.