Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-07-2021 16:26:42
Geldzaken & Recht

Reactie's hier gegeven op de site

@dikketator, dit is helaas een fenomeen dat zich wel vaker en ook helaas nu af en toe weer 'de kop op steekt' het is al vaker onder de aandacht van de redactie gebracht.
in het verleden ook al wel tijdens bijeenkomsten van 'gebruikers' en redactie. u zult denk ik al bemerkt hebben dat de redactie als het 'uit de klauw' loopt, al of niet op basis van de rapporteer mogelijkheid die er is, als moderator optreedt en bijdragen verwijdert op redigeert.  

maar toch is het dan toch helaas soms ook wel zinvol om, zij het dan wel met toelichting, aan te geven dat men kennelijk dom is geweest als er aantoobaar en bewijsbaar al veel vaker sprake is geweest van dat soort vragen en er al heel veel waarschuwingen zijn. hoe dan ook dan niet op basis van een snelle korte negatief kritische opmerking en zonder toelichting.

ook m.i moet het uitganspunt per saldo altijd zo zijn dat een vraagsteller de vraag serieus bedoelt en dan ook een serieus antwoord dient te krijgen op basis van de kennis/kunde en ervaring van degene die reageert. en die mening kan en mag dan uiteraard, mits dan ook onderbouwd worden betwist. gebruikers zijn geen moderator, dat is voorbehouden aan de redactie.

aanvullend: ik zie inmiddels al twee gegeven reacties waar ik ook achter sta. (m.u.v. de opmerking over geborenamsterdammr die op zijn manier om toelichting vraagt en in ieder geval niet negatief kritisch is.)