Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 26-07-2021 17:43:23
Geldzaken & Recht

Reactie's hier gegeven op de site

Met alle respect, er zijn vragen over whatsapp fraude, energie cowboys, dropshippers en "vage websites".
al deze vragen en reacties zijn terug te vinden in de zoek functie  onder het kopje zoek een vraag.
in (voorzichtig geschat) 95 van 100 gevallen is er geen oplossing zoals de vraagsteller zich wenst.
bij slechts een enkel geval is er "nog wat te regelen".
anderzijds zijn er op alle mogelijke media (radio, tv, krantenen internet) talloze waarschuwingen geweest, en niet even, maar jaren en jaren.
dus op echt niet alle vragen zal een positief gewoon mogelijk zijn. gewoon omdat er geen oplossing is omdat de vraagsteller "er in gelopen" is en er gewoonweg geen oplossing kan zijn zoals gewenst.
en juist omdat er vaak jaren en jaren voor gewaarschuwd is zou je denken dat "men" het nu toch wel eens zou snappen. laatst ontving mijn partner nog een "fake" sms van de rabo dat er geld zou worden afgeschreven, als het niet klopte moest ze op een link drukken ......... niet gedaan dus. zelf kreeg ik tot 2 x toe sms jes dat mijn betaalpas "verliep" en ik de nieuwe pas direct moest aanvragen met alle gegevens waaronder de oude en de nieuwe code. en de pas zo moest knippen dat de chip heel bleef ....... met zo'n bombardement is het logisch dat er toch mensen zijn die niet nadenken enz. maar doen wat de boeven vragen. en ook de banken waarschuwen dat ze nooit zo een klant benaderen.

dikketator, ik denk doordat er zoveel gewaarschuwd wordt dat een aantal mensen onder de beantwoorders dit soort opmerkingen die je noemt plaatst.