Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-07-2021 15:58:52
Geldzaken & Recht

Wettelijke bedenktijd

Hoeweel dit  m.i. ietwat gris is lijkt het mij ook dat u om al gegeven reden geen recht heeft op bedenktijd. wat hoe dan ook wel zinvol is of er in de offerte resp. de verkoopvoorwaarden die het bedrijf hanteert sprake is van het moeten betalen van 50% bij annuleren.

daarbij komt bij mij wel de vraag naar boven wel maatwerk er dan geleverd zou zijn. het doen van opmeting hoe e.a. te plaatsen zie ik niet 1.2.3 als maatwek maar ook dat is 'grijs'. meten is wel voorbereiden op maatwerk en bovendien is menb op uw verzoek bij u aanwezig geweest en zijn er kosten gemaakt.

ik ga er van uit, hoewel u dat niet zo stelt, dat de 50% annuleringskosten niet ook de aanschafprijs van de airco zelf betreft.

zie in ieder geval https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd en indien u zelf twijfelt, dan kunt u: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl


- consuwijzer, het consumentenloket van de autoriteit consument en markt (acm), tel. 088-0707070 (nationaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur, zie voor meer informatie: https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl  ik ga er vanuit dat het antwoord daar echter niet veel anders zal zijn.