Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-07-2021 14:24:04
Geldzaken & Recht

Nooit testament van vader gezien

Dit is compleet foute boel aangezien uw zius al hetgeen m.b.t. nalatenschappen en bevoegdheid, rechten en vooral dus ook plichten kennelijk negeert / genegeerd heeft.

als al gezegd heeft uw zus absoluut geen recht op de gehele erfenis, als u zou zijn onterfd heeft u afgezien van het gegeven dat u absoluut het testament dan dient te kiunnen inzien recht op uw wettelijk erfdeel. 
zie o.a. deze info . https://www.doehetzelfnotaris.nl/wat-is-mijn-recht-als-onterfd-kind/" target="_blank">wat is mijn recht als onterfd kind? - doehetzelfnotaris  en vooral ook dit onderdeel daarvan https://www.doehetzelfnotaris.nl/hoe-legitieme-portie-opeisen/" target="_blank">https://www.doehetzelfnotaris.nl/hoe-legitieme-portie-opeisen/  in het uiterste geval kunt u zich richten tot de kantonrechter met een vordering. het lijkt mij zinnig dat u voor eventuele ondersteunig contact opneemt met - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl om ook eventueel toevoeging te krijgen van een advocaat. een in erfeniszaken benaderen voor een eerste oriënterend gesprek kan ook maar ga dan wel en goed na of dat eerste gesprek gratis is.


aanvullend, zie ook nog deze: http://home.hccnet.nl/m.breemans" target="_blank">http://home.hccnet.nl/m.breemans


  erfrecht site