Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-07-2021 17:39:31
Auto & Vervoer

Fietsaanpassing en vergoeding!

Mijn advies: doe hiervoor navraag bij een betrouwbare rijwielverkoper in uw omgeving. die zal ongetwijfeld tips geven en weaaronder dan misschien zelfs de tip om wieltjes te monteren zoals ook bij kinderfietsen kan. het is zo maar een idee. 

evenwel, zie ook deze info die op het i-net te vinden is m.b.t. monteerbare zijwielen: zoala oa.deze: https://hollandbikeshop.com/fietsonderdelen-stadsfiets/zijwielen-volwassene-fiets/" target="_blank">https://hollandbikeshop.com/fietsonderdelen-stadsfiets/zijwielen-volwassene-fiets/, deze https://www.bing.com/images/search?q=zijwielen+voor+e-bike&qpvt=zijwilen+voor+e-bike&form=igre&first=1&tsc=imagebasichover" target="_blank">zijwielen voor e-bike - bing images en ook nog deze (naast andere info)

ook volwassenen kunnen namelijk gebruik maken van zijwielen op de fiets. daar wordt voor gekozen als men moeite ervaart met het bewaren van de balans. dit kan komen door ouderdom, of een fysieke beperking. wanneer het fietsen lastiger gaat is dat natuurlijk erg vervelend.



https://bestefietskopen.nl/elektrische-fiets-met-zijwielen/#:~:text=ook%20volwassenen%20kunnen%20namelijk%20gebruik%20maken%20van%20zijwielen,fietsen%20lastiger%20gaat%20is%20dat%20natuurlijk%20erg%20vervelend." target="_blank">elektrische fiets met zijwielen kopen: ontdek hier je ...

bestefietskopen.nl/elektrische-fiets-met-zijwielen/