Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 29-07-2021 18:26:00
Auto & Vervoer

Fietsaanpassing en vergoeding!

Ik vrees dat als u een evenwichtprobleem hebt èn dus een 3wiel e-fiets nodig zou hebben u een aantal opties zal moeten vergeten. u wilt perse een fiets, een aanhanger is geen optie, een fietsenrek is geen optie en naar vak adres vervoeren kost inderdaad geld (en hoe komt de fiets daar aan qua conditie?) en opvouwbaar, tja dàt gaat weer ten koste van de stevigheid/stabiliteit. 

wat u zou kunnen doen is een scootmobiel overwegen, (bestaan zelfs in opvouwbaar) wordt mogelijk geheel of deels vergoed, die kunnen vrij eenvoudig vervoerd (ook achterin een eigen auto) worden door valies en ander belbus en of openbaar vervoer (alleen mag u niet in die scoot zitten als die "ingeladen" wordt.) en kan dus mee op vakantie in nl en in de stad waar u woont. daar heeft u effectief meer aan als nu eerst een e-3wieler kopen die niet overal te gebruiken blijkt.