Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 30-07-2021 18:05:11
Huishouden & Energie

Waarom krijg ik de post nooit op tijd en niet eat in de app staat?

Er raken per dag (en zelfs aangetekende stukken) vele poststukken zoek of komen met vertraging aan op het bezorgadres. en als u voor elk vertraagd/zoek geraakt stuk één persoon vanavond nog op koffie zou moeten krijgen, dat weet ik zeker dat u vanavond kopjes en koffie te kort komt. volgens google zijn er circa 368.000 van de 8.000.000 poststukken die verzonden worden niet op tijd bezorgd, een foutmarge van cica 4 tot 5 %. anderzijds, een exacte bezorgtijd van pakjes is ook circa, hoeveel tijd kosten de adressen van uw voorgaande bezorgadressen? snelle deuropeners, veel mensen niet thuis dus briefjes schrijven? verkeers invloeden?

en waarom? talloze opties, wellicht wordt niet de juiste postcode oid vermeld of wordt het adres geschreven in een prehistorisch spijkerschrift (vrijwel onleesbaar). accepteer het. of bestel uw post via internet, dan heb je het in het ergste geval zeker binnen een paar uur.