Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-08-2021 11:14:49
Auto & Vervoer

Rollatorhaak vader(91): 'zorg'bedrijf pakt wmo geld, na 4 mnd nog niks passends

Hallo p dekkers , 

inmiddels twee klachten bij de gemeente / wmo ingediend, geen effect.

over welke gemeente gaat dit ? meestal heeft een gemeente zelf een ombudsman waar u terecht kunt met uw klacht . 


hebt u een klacht over uw gemeente?

probeer uw vraag of kwestie eerst met de gemeente zelf op te lossen. op de gemeentelijke website vindt u algemene informatie. u kunt ook een klacht indienen bij de gemeente zelf. een officiële klacht moet namelijk behandeld worden, en u krijgt hierop altijd een reactie.


als u er niet uitkomt met de gemeente

loopt u vast bij de gemeente? bijvoorbeeld doordat zij afspraken niet nakomen? of u geen reactie op een brief of klacht krijgt? dan kunt u bij de ombudsman terecht. als uw gemeente een eigen ombudsman heeft, neemt u daar contact mee op. als uw gemeente bij de nationale ombudsman is aangesloten, neemt u contact met ons op. we helpen u graag. een klacht mogen wij alleen behandelen als u zelf bij de gemeente hebt geklaagd.


https://www.nationaleombudsman.nl/klacht-indienen/uw-klacht" target="_blank">dien online bij ons een klacht in  of bel 0800 - 335 55 55 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). wij staan voor u klaar.


bent u benieuwd welke gemeenten er bij de nationale ombudsman zijn aangesloten. bekijk hier https://www.nationaleombudsman.nl/system/files/bijlage/2020%20-%20kaart%20gemeenten%20met%20namen%20web.pdf" target="_blank">het overzicht.