Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 05-08-2021 14:37:23
Auto & Vervoer

Rollatorhaak vader(91): 'zorg'bedrijf pakt wmo geld, na 4 mnd nog niks passends

Als je nu eens de fabrikant van de rollator vraagt welke rollatorhouder geschikt is voor de scootmobiel.het schijnt nogal precies te komen. zo schiet het niet op een de gemeente is niet zo snel. en het bedrijf is niet in staat om zo'n houder te kopen en te monteren.
dus moet je iets anders bedenken. kun je een geschikte houder vinden, dan met de gemeente afspreken dat je die aanschaft en laat monteren en je de rekening naar de gemeente kunt sturen. (altijd een schriftelijke bevestiging vragen) dat zal wel niet gemakkelijk gaan. maar je moet wat. het is nu mooi weer en je vader wil naar buiten. desnoods koopt je vader er zelf een.
https://hulpmiddelenwijzer.nl/hulpmiddelen/rollatorhouders" target="_blank">https://hulpmiddelenwijzer.nl/hulpmiddelen/rollatorhouders