Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 06-08-2021 11:07:43
Vakantie & Reizen

Qr-code uploaden vanuit coronacheck-app

Je moet je inderdaad voor elke reis wel aanmelden op de einreiseanmeldung. heb het zojuist ook weer gedaan.
alleen verandert het formulier elke week zo ongeveer. je inentingsbewijs kun je nu pas na de eerste keer verzenden uploaden.
het makkelijkste is een kopie maken van je vaccinatiebewijs van de ggd , eventueel aangevuld met de vermelding in het gele vaccinatieboekje. die kopie kun je dan uploaden. wordt geaccepteerd, want dat heb ik al een aantal keer gedaan.
als je alles hebt ingevuld en (met de code op je telefoon) op verzenden gedrukt hebt, krijg je een paar blaadjes  met de anreisemeldung. maak een afdruk want dat moet je onderweg kunnen laten zien als je aangehouden wordt.(bij de hand houden dus)
je kunt het ook opslaan.
pas daarna krijg je op je telefoon weer een pincode en dan moet je het inentingsbewijs  (impfnachweis) uploaden.
eerst uploaden en dan uitkiezen dat je het inentingsbewijs opstuurt, anders is het vakje erboven weer leeg.
je upload staat eronder vermeld. daarna de nieuwe pincode invullen en verzenden. je krijgt dan een blad dat je je  succesvol hebt aangemeld. kun je ook nog even uitdraaien voor het geval dàt. fijne vakantie!