Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 06-08-2021 13:41:17
Vakantie & Reizen

Vvv dinercheque wordt niet geaccepteerd, restaurant welals deelnemer op de site

Hallo ton g , 

de cheque is 5 jaar geldig !!!

de voorwaarden : 

3.4 het tegoed op de vvv dinercheque is na verkoop/activatie drie (3) jaar geldig, daarna vervalt het tegoed en kunnen geen bestedingen meer worden verricht met de vvv dinercheque bij acceptanten. 



de voordelen van de vvv dinercheque 

 


wil je iets geven wat altijd in de smaak valt? geef dan een uitgebreide lunch, de perfecte brunch of een avondje lekker uit eten cadeau, maar de vvv dinercheque heeft meer:



het grootste aanbod restaurants in nederland.
voor ieder budget van € 10,- tot € 150,- en in delen te besteden.
zelf kunnen kiezen en altijd een restaurant bij jou in de buurt.
een persoonlijke cadeau in een feestelijke verpakking.

maak met de vvv dinercheque iedereen blij, er zit voor iedereen altijd iets bij voor een onvergetelijk etentje.
 
hoe lang is mijn vvv dinercheque geldig ? 
de vvv dinercheque is 3 jaar of 5 jaar geldig. bekijk hoe lang jouw vvv dinercheque nog geldig is met de https://www.vvvcadeaukaarten.nl/saldo-checken" target="_blank">saldo-checker op onze website vvvcadeaukaarten.nl. 
klik op de rode regel hier onder > scroll naar beneden > klik aan de rechterkant onder : zoek op cadeaukaart > vvv dinercheque > u komt dan uit bij veelgestelde vragen 
https://www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-dinercheque" target="_blank">https://www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-dinercheque 
kan ik mijn vvv dinercheque inwisselen voor contant geld ?
een vvv dinercheque kun je desgewenst inwisselen voor contant geld. wij zullen dan de vvv dinercheque blokkeren en het tegoed op de dinercheque uitkeren, minus administratie- en verwerkingskosten van € 10 per ingewisselde dinercheque. hiervoor dien je een kopie of foto van de achterkant van de dinercheque (met het kaartnummer en de pincode duidelijk leesbaar) te mailen naar: administratie@vvvnederland.nl o.v.v. je naam, adres, woonplaats alsmede je iban rekeningnummer. je ontvangt binnen 2 weken het geld op je bankrekeningnummer.