Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-08-2021 15:31:29
Computers & Telefonie

Provider

Het is heel lastig om u daar een antwoord op te geven. hoe dan ook verlenen alle bekende providers hulp/service en indien dat onverhoopt niet zo zou zijn er er reden is voor een klacht er ook nog een geschillencommissie is.

bij providers behoeft duurkoop geen goedkoop te zijn. de wijze waarmee signaal/data wordt doorgegeven is van belang. sommigen zoals ziggo hebben een eigen netwerk en anderen maken veelal gebruik van het kpn netwerk.

aanvullend, kent u o.a.deze info: https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/beste" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/beste  (niet bedoeld om reclame te maken, ik benut zelf tele2 en heb goede service ervaring).
(tele2 is inmiddels onderdeel van t-mobile, werken beide via het kpn netwerk.)