Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 09-08-2021 10:49:44
Vrije tijd & Tuin

Snoeien

Uw buurman zal hier inderdaad niet blij mee zijn geweest. 95% van de tuinplanten zijn giftig voor dieren. ik weet er alles van, heb recent een geit moeten laten inslapen door snoeiafval van de buren. als ik het had gezien, had ik het ook over de afscheiding teruggegooid.
volgende keer eerst overleggen met de buurman, dan kan hij tijdens uw werk desnoods even een schrikdraad spannen, zodat de paarden er niet bij kunnen zolang u bezig bent en u het nog niet hebt opgeruimd.

hier een overzicht van planten die giftig zijn voor dieren: https://toverleven.cultu.be/100-voor-dieren-giftige-planten" target="_blank">klik hier. u weet zelf het beste welk snoeiafval er bij hem in de wei terecht is gekomen en u begrijpt dan ook waarom de buurman hier een beetje "giftig" over was.