Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-08-2021 09:29:21
Computers & Telefonie

Jpg-afbeeldingen worden zwart in foto-galerij

Frappant, bij zoeken zie ik info van seniorweb dat windows zou stoppen met de fotogalerij. 
ik zie echter ook deze hetgeen als eerdere tips niet tot de oplossing leiden om dit toe te passen maar dan is voor mij wel de grote vraag of de weergave dan wel weer in kleur terugkomt. u geeft aan dat de illustraties niet beschadigd raken maar niet of ze dan nog wel in kleur zijn. gecorrigeerd n.a.v. reactie van @marita5  https://restore-windows-photo-viewer-to-windows-10.softonic.nl/" target="_blank">

ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf ook heel veel met foto's werkte en iets minder nog werk maar daar nooit de windowsgalerij voor benut maar alle foto's opsla in aparte bestanden en ook altijd als kopie op een externe schijf. ik benut o.a ook adobe fotoshop en/of het programma van sony. mijn foto's gaan nooit in een cloudachtige omgeving.

toch ook de info die ik zie van seniorweb: https://www.seniorweb.nl/artikel/alternatieven-voor-photo-gallery" target="_blank">https://www.seniorweb.nl/artikel/alternatieven-voor-photo-gallery  maar mogelijk is dat achterhaald, dat verneem ik dan wel graag.