Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 02-01-2006 15:42:21
Huishouden & Energie

Vloerbedekking trap

user123,


formeel gezien is dat het probleem van de verkopende partij en niet van svstrien.


als er wel afgesproken is dat het ondertapijt gelijmd zou worden, zal de verkopende partij alles weer los moeten halen en weer opnieuw moeten leggen, gelijmd welteverstaan. en als het niet anders kan, nieuw ondertapijt en vloerbedekking. dat dit een hoop werk (en kosten voor de verkoper) met zich meebrengt is duidelijk.


zoals het nu is, is het ook niet goed. en ik ben bang dat het tapijt, waaronder de nieten zitten, sneller gaat slijten dan de rest. en nog maar afwachten of dit alles niet gaat (ver)schuiven op de lange duur.


zoals ik reeds schreef, de verkoper verkoopt pure onzin, gezien mijn eigen ervaringen. ik heb het nog eens gehad met een kennis van mij, die ook vaak vloerbedekking heeft gelegd op trappen. daarom adviseer ik bovenstaande: opnieuw laten leggen. formeel heeft svstrien daar recht op (als tenminste bij de koop is overeengekomen dat het gelijmd zou worden). svstrien mag zelfs geen enkele cent in rekening gebracht worden.


gr. hutch