Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 23-08-2021 15:46:47
Geldzaken & Recht

Boete nog niet binnen

Je bent nu weer thuis? heb je je ouders al ingelicht? of hoeft dat nu niet meer.
er was dus meer aan de hand. dronken fietsend en zingend de politie uitdagen. 
en ook nog geen legitimatiebewijs bij je.
je dat je vriend een boete heeft gekregen. maar je weet niet waarvoor. alleen burengerucht of ook voor het niet kunnen legitimeren? want daar gaat het toch om. is de boete terecht gegeven. wat is de feitcode?
als je klachten hebt over het handelen van de politie, dan kun je een klacht indienen. dat staat los van de boete, want die is kennelijk terecht. tenminste ik lees niet dat er iets geschreven is wat jullie niet hebben gedaan.
info over het niet kunnen legitimeren:
daar kun je geen bezwaar tegen maken en je kunt meegenomen worden naar het buro
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identificatieplicht/vraag-en-antwoord/wat-gebeurt-er-als-ik-geen-identiteitsbewijs-kan-laten-zien" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identificatieplicht/vraag-en-antwoord/wat-gebeurt-er-als-ik-geen-identiteitsbewijs-kan-laten-zien