Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 23-08-2021 16:16:35
Geldzaken & Recht

Boete nog niet binnen

gevonden hebben ze ons ook niet wij fietsten naar hun toe en begonnen te zingen.

zal het wel ontzettend vals zijn geweest☺

maar even serieus, als ik uw relaas onder een van de reacties lees, zal het best wel meevallen met het gedrag van de politie. en ja een legitimatie dient u altijd bij u te hebben en dat u achter de politieauto moest lopen om op het bureau te komen, en ook nog zonder uw fiets mee te mogen nemen, lijkt mij sterk tenzij het bureau zo'n 50 meter verderop was. vraag mij overigens af hoe u als minderjarige aan drank bent gekomen. al met al een verhaal in uw eigen voordeel, het is altijd de schuld van een ander, want er zal best wel meer aan de hand geweest zijn dat u ook nog in de cel bent beland.
overigens, tegen de boete voor het niet bij u hebben van een legitimatie kan geen bezwaar gemaakt worden. ook voor de boete voor het aanwijsbaar veroorzaken van overlast heeft bezwaar maken geen zin.  en zo u het niet eens bent met het gedrag van de politie dien u bij hen een klacht in te dienen, dit staat geheel los van de boete.