Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 25-08-2021 18:22:57
Garantie & Verzekeringen

Als zzp-er geweigerd voor opstalverzekering

Ik ben al vanaf 1999 zzp'er en werk ook vanuit huis, dus heb ook een kamer die dienst doet als kantoorruimte, desktop + laptop en andere zakelijk gerelateerde apparatuur, die ik uiteraard ook privé gebruik.

al mijn verzekeringen die betrekking hebben op mijn woonhuis (opstal, inboedel etc.) lopen privé. energiekosten worden ook privé betaald. de enige verzekering die je door je bedrijf laat betalen, zijn o.a. een zakelijke schadeverzekering, zakelijke rechtsbijstand. telefoon en internet worden door mijn bedrijf betaald. zo moeilijk is het niet.

ik weet niet hoelang u zzp'er bent, maar denk in het begin niet te groot, u zult alles eerst moeten verdienen en omzet is nog geen winst.
omzet is ijdelheid, winst is tastbaar.

er zijn bepaalde kosten die je bij de belastingaangifte kunt aftrekken van je winst, zoals de kantoorruimte. energieverbuik kantoor zijn ook aftrekbaar. uw boekhouder kan u hier meer over uitleggen, maar zal waarschijnlijk ook nog andere aftrekbare kosten kunnen noemen.

zie ook: https://www.zzp-nederland.nl/kennisbank/werkruimte-aan-huis" target="_blank">klik hier