Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-08-2021 20:29:55
Elektronica & TV

Ondertitsls

Deze vraag kunt u het beste stellen aan de nos. en hetgeen u aangeeft is niet alleen zo bij nos zenders maar ook bij vele andere. 
hoe dan ook is het plaatsen van een blauwe balk zoals u aangeeft mij tot nu toe ontgaan. de ondertiteling is m.i. altijd onder in beeld en ik zie zelden / nooit?  een blouse van een presentator of presentatrice onder in beeld.

is het een idee om de kleurinstelling/ intensiteit van het beeldscherm van uw tv is aan te passen? (zoals @rjw ook aangeeft?)

p.s. voor zover ik weet hebben tv's (in ieder geval ook de mijne) de mogelijkheid om het beeldschermformaat aan te passen waarmee de ondertiteling onder het beeld komt dius in een zwart vlak. (zoom voor ondertiteling  en dus niet breedbeeld of 16:9)