Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 30-08-2021 10:20:40
Elektronica & TV

Beste wasmachine kopen

Er is ooit eens iemand op tv geweest en deze man adviseerde toendertijd veel wasmachinefabrikanten. hij beweerde dat trommels met grote schoepen beter en schoner wassen dan trommels met kleine schoepen. hij vergeleek het met vrouwen in aziatische landen die langs de rivier de was met stenen bewerken.

wil je altijd een machine met allerlei nieuwe snufjes? ervaring leert dat al die snufjes doorgaans maar beperkt gebruikt worden. men gebruikt meestal de standaard programma's. bovendien wordt het meegeleverde boekje door het merendeel nauwelijks gelezen.
hoe meer snufjes, hoe meer er stuk kan gaan.

mijn moeder kreeg eind jaren '50 een erres (of edu?) snelwasser. wat een luxe was dat. voor die tijd moest ze alles met de hand doen.
ik mocht als kind de was in de wringer doen, maar pas op met de vingers!

ik heb zelf een bosch met ook een grotere inhoud. best fijn. ik doe de ene week de 60 graden was (dekbedhoezen, handdoeken etc.) en de andere week de bonte en fijne was. complete dekbed gaat er met gemak in. zo zitten er om de meeste matrassen tegenwoordig beschermers met ritsen, ook deze beschermers gaan zonder problemen in de machine.