Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 31-08-2021 16:51:25
Elektronica & TV

Ups slechte service

Ik begrijp dat u het pakket wel in bezit heeft maar teveel heeft betaald. dat is een boeiende en het lijkt mij niet eens zo'n gek idee om dat te melden bij de politie. noem dan niet meteen een woord als oplichting maar dat is dan een term die u wel moet kunnen bewijzen. van belang is dan of u er van te voren mee bekend was dat de bezorger geen wisselgeld bij zich had. 

contact met https://www.ups.com/nl/nl/help-center/contact.page" target="_blank">https://www.ups.com/nl/nl/help-center/contact.page levert, als ik ook de reactie/info van @panther22 m.b.t. klachtenkompas ervaring zie kennelijk niets op.

het is merkwaardig omdat dit hoe dan ook betekent dat er sprake is van ongerechtvaardigde verrijking https://maxius.nl/burgerlijk-wetboek-boek-6/artikel212" target="_blank">https://maxius.nl/burgerlijk-wetboek-boek-6/artikel212 en zou reden geven om civiel rechtelijk te procederen. maar dan is het een kwestie of hetgeen u terug had moetenb ontvangen inverhouding staat tot de kosten die u dan moet makenm met op zijn minst als een schriftelijk en aangetekend te verzende ingebreke stelling.

doe in ieder geval een melding ook bij https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer  en richt uw vraag tevens tot de redactie van kassa omdat zij daar dan mogelijhk ook nadere aandacht aan kunnen geven:  kassa@bnnvara.nl