Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 02-01-2006 17:24:49
Huishouden & Energie

Trede van wenteltrap breekt doormidden.

hoi frels,


als jij die wenteltrap of alleen maar die treden hebt gekocht bij die timmerman, dan heb jij alleen maar te maken met die timmerman en niet met de houthandelaar.


jij doet zaken met die timmerman. waar die timmerman zijn hout vandaan haalt is zijn zaak. maar ik heb zo het idee dat die timmerman de schuld probeert af te schuiven op de houthandelaar.


als het een echte timmerman is, zal hij moeten weten wat voor soort hout hij moet gebruiken voor die trap. mocht jij het met zijn beslissing niet eens zijn bij de offerte, omdat dit houtsoort bijv. te duur is, zal die timmerman jou moeten waarschuwen voor het gebruik van een minder kwalitatief soort hout bij het gebruik er van voor een trap. die timmerman is toch een vakman, of niet.......?


volgens het burgerlijk wetboek zal hij die trap goed moeten maken, qua treden, met het juiste houtsoort en op zijn kosten.... het is toch van de zotte dat je naar 1,5 jaar al door de treden zakt!


zelfs de gevolgschade van het door die treden zakken, eventueel artskosten, beschadiging schoenen - kleding enz. zal hij moeten vergoeden.


hij zal alle treden moeten vervangen.


gr. hutch