Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 05-09-2021 16:04:54
Geldzaken & Recht

Pensioenen net als de aow door de staat laten uitbetalen.

kijk maar eens hoe lang de rij vandaag weer was bij de voedselbank..... 

@ga, in tegenstelling wat u bij @tijger1 beweerd, u komt uit een andere tijd, ga maar eens kijken wie er zoal in de rij van de voedselbank staat. ik denk dat het aantal aow'ers met een pensioen(tje) nogal mee valt.
en in vroegere generaties was er ook veel armoede maar kon moeder de vrouw, buiten werkster zijn in  rijke gezinnen, geen werk krijgen alleen moest men het toen zelf maar zien te rooien zonder al die voorzieningen van tegenwoordig.
dat beide ouders tegenwoordig moeten werken heeft niets met pensioen te maken, kijk alleen maar eens naar de kosten van de huren, nutsvoorziening, zorgverzekering, kinderopvang, belastingen op noodzakelijke voorzieningen zoals voeding e.d. daar had je vroeger geen potjes voor in den haag dat moest die generatie zelf opbrengen. en wat die tweedeling in de maatschappij betreft, ff logisch denken komt u er vanzelf achter wat hiervan de oorzaak is.