Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 13-09-2021 16:09:50
Vrije tijd & Tuin

Hoe kom ik van rouwvliegjes af?

Probleem is dat als er 1 plant besmet is deze het direct overbrengt naar de andere planten. oorzaak is een te vochtige grond door teveel water te geven. stop allereerst met het water geven op de plant maar doe dit aan de onderkant door ze in een bakje te zetten. geef voorlopig zo min mogelijk water zodat de grond kan drogen. gevaar met potgrond is dat deze aan de bovenzijde van de pot er droog uitziet maar even woelen met een stokje en daaronder is het nog behoorlijk nat.
 https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5164922/zwarte-vliegjes-je-plant-zo-kom-je-van-die-vervelende-rouwvliegjes" target="_blank">hier kunt u ook een oplossing vinden, werkt prima al vindt ik het een kleine vorm van "drankmisbruik"