Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Uit de verzekering gezet

Het lijkt mij een kwestie van nagaan wat er in de polis is geregeld m.b.t. beëindiging op basis van leeftijd en indien dit inderdaad vokgens de voorwaarden is, waarvoor indertijd ook is getekend, dan is er weinig anders aan te doen dan eventueel een verzekeraar vinden die dit risico nog wel wil verzekeren.

omdat dit naar mijnn mening ook wel 'riekt'naar leeftijdsdiscriminatie maar dat in dit geval mogelijk wel gerechtvaardigd zou kunnen zijn verwijs ik u naar deze info:  leeftijdsdiscriminatie is discriminatie op basis van leeftijd op de arbeidsmarkt waarbij oudere personen met dezelfde productiviteit als jongere personen ongunstig worden behandeld zuiver op basis van hun oudere leeftijd. verschillende vormen van leeftijdsdiscriminatie kunnen plaatsvinden.



https://www.50enzo.nl/leeftijdsdiscriminatie-wat-kun-je-doen/#:~:text=leeftijdsdiscriminatie%20is%20discriminatie%20op%20basis%20van%20leeftijd%20op,oudere%20leeftijd.%20verschillende%20vormen%20van%20leeftijdsdiscriminatie%20kunnen%20plaatsvinden." target="_blank">leeftijdsdiscriminatie - wat kun je doen? welke stappen ... en ook deze: https://50pluspartij.nl/actueel/3859-leeftijdsdiscriminatie-strafbaar-initiatiefwet-50plus" target="_blank">https://50pluspartij.nl/actueel/3859-leeftijdsdiscriminatie-strafbaar-initiatiefwet-50plus  omdat het eerder genoemde hoofdzakelijk gaar over werken.