Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 14-09-2021 14:52:58
Geldzaken & Recht

Mijn dochter van 15 besteld allemaal kleding via klarna (achteraf betaling) en wij krijgen de aanmaningen inclusief aanmaningskosten. wat te doen?

Gaat het hier over achteraf betalen of op afbetaling? je dochter moet dan wel het nodige gelogen hebben, want dit lees ik op de klarna site:


kredietcheck en het behandelen van je gegevens door klarna
als je voor betaal later kiest zal klarna je kredietwaardigheid beoordelen. als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. de privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. door gebruik te maken van de diensten van klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de eu/eer gevestigd kunnen zijn. in de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/eid/nl_nl/invoice?credit_time=14" target="_blank">https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/eid/nl_nl/invoice?credit_time=14

als je dochter dus jouw gegevens heeft gebruikt, valt klarna / de webshopeigenaar zeker niets te verwijten.