Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 14-09-2021 17:59:54
Winkels & Webshops

Verf action

Uit het niets zal een spuitbus niet gaan spuiten. u verteld er niet bij op welke manier u de spuitbus vervoerde en wat de omstandigheden zijn. dat is namelijk wel van invloed. een rollende spuitbus in de kofferbak hoeft maar ergens tegenaan te stoten om problemen te geven. 
temperatuur is ook van invloed. zet uw auto in een zonnetje van 30 graden (dus niet te schaduwtemperatuur, die ligt dan veel lager) en in de auto word het dan al dik 50 graden. een temperatuur die een spuitbus niet aan kan.

aan de hand van de spuitbus is na te gaan wat de oorzaak geweest kan zijn. een te hoge druk in de bus, of schade aan de buitenkant. zonder bewijs is niet aan te tonen waar de fout ligt. en aangezien u stelt dat action verantwoordelijk is ligt bij u de bewijslast. action hoeft dus niets te weerleggen zonder bewijs.