Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 15-09-2021 17:18:18
Geldzaken & Recht

Mag de persoon die mijn auto kocht via martkplaats zijn geld terug eisen omdat hij het achteraf toch niet eens is over de koop

Die meneer heeft geen poot om op te staan omdat in de advertentie tekst al stond dat de auto schade had. dat u uit goedheid ook nog een foto van de betreffende schade stuurt had helemaal niet gehoeven omdat de schade ook bij de bezichtiging bekeken had kunnen worden. wat nog grappiger is is dat die meneer de auto niet gekocht heeft want zijn vader heeft de auto na constatering van de schade gekocht. die meneer kan dus geen 250 euro eisen omdat hij de auto niet heeft gekocht en de vader in kwestie ook niet omdat die de schade voor de koop gezien heeft. al zou meneer naar de rechter stappen dan is zijn zaak kansloos omdat u de auto niet aan hem verkocht heeft en dus geen zaak tegen u kan beginnen. typisch gevalletje proberen geld uit uw zak te kloppen en waarschijnlijk zullen er nog wat dreigmails gaan volgen en die kunt u afdoen met 'ik heb de auto niet aan u verkocht'.