Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 16-09-2021 09:50:20
Elektronica & TV

Samsung cashback actie bedrog ?!

Zelf geen problemen gehad maar ik heb ook alles op de juiste manier aangeleverd.

nieuwe samsung telefoon gekocht waar je gratis oortjes bij zou krijgen.
goed de voorwaarden lezen en aanleveren waar ze om vragen op de juiste manier en je ontvangt direct een bevestiging per mail.
samsung heeft er wel een handje van om de termijn flink op te rekken. mij dopjes zouden binnen 6 weken komen maar dat werden er 12 maar ondertussen wel netjes op de hoogte gehouden. nou maakte mij het niks uit want ik wilde alleen de telefoon en die dopjes was een gratis bonus waar ik toch niks mee doe.

een maand geleden een nieuwe oled tv gekocht van lg en daar zat ook een cashback altie op, maar ook daar deed ik het niet voor want ik wilde die tv sowieso kopen dus was het alleen een extraatje.
gekocht bij de goedkoopste aanbieder dus de casback was extra korting. ook hier zou de termijn 6 weken zijn maar binnen 2 weken was het geld al op mn rekening. het kan dus ook snel gaan.

het belangrijkste is en blijft, lees goed de voorwaarden, lever aan waar ze om vragen en ook precies waar ze om vragen. koop niet iets waarbij je financieel afhankelijk bent van de cashback maar alleen waarbij de cashback een extraatje is.