Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tp
Tp - 16-09-2021 15:48:44
Auto & Vervoer

Cbr

Extra aanvulling:
heb net de medisch arts gesproken en hij vertelde dat hij wel gebeld had, maar omdat mijn huisarts geen tijd had ging het niet door. (is ook logisch en te begrijpen want de huisarts zijn te druk voor deze onzin om alles weer te herhalen wat ze eerder al op 2 gezondheidsverklaringen al hadden vermeld).  

ook kreeg ik nu te horen dat het cbr twijfels hebben over de rapporten van sommige arbo artsen. ooooo!
maar wij hebben toch een arbo arts gekozen via het eigen cbr site. dan mag men toch aannemen het goed is! hoe gekker kan het worden, moeten wij daar als consument de dupe van zijn? en heeft het cbr zelf niet de controle over hun eigen aangeprezen arbo artsen? waarom 80 euro betalen, tijd en energie insteken voor een het keuringsrapport wat men toch in twijfel trekt?