Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dave lubeck
Dave lubeck - 20-09-2021 09:38:38
Geldzaken & Recht

Mag de persoon die mijn auto kocht via martkplaats zijn geld terug eisen omdat hij het achteraf toch niet eens is over de koop

Ach , gewoon geen aandacht aan besteden . mensen zijn heel snel met anders ga ik naar de rechter . onbenullig !!! weten niet dat naar een rechter voor 250 euro veel duurder kan uitpakken voor degene die de zaak aanhangig maakt . want stel dat ze het verliezen , dan krijgt degene die het bij een rechter heeft aangekaard een behoorlijk gepeperde rekening van sowieso advokaat tegenpartij en kosten rechtbank . dus maar te schreeuwen om naar een rechter te gaan is een absurde manier om de tegenpartij bang te maken .
en vraag mij toch af waarom nou expliciet 250 euro die terug word gevraagd en niet het hele bedrag . ik zou zeggen , laat maar kletsen en geen aandacht meer aan besteden . zonde van je tijd , !!!